Internship

Waar kom je te werken?

ImpactCity is dé impact startup en scale-up gemeenschap van Den Haag. Wij helpen innovatieve ondernemers om succesvol te starten en door te groeien en ondersteunen bedrijven om de kansen van ondernemen met impact te pakken. We openen deuren naar investeerders en bieden toegang tot een breed zakelijk netwerk, inspirerende bedrijfslocaties, internationale handelsmissies en wedstrijden. Wij geloven dat economisch succes en werken aan oplossingen voor een betere wereld goed samengaan. Dit noemen we ‘doing good & doing business’. Apollo 14 is een van onze projecten.

Wat ga je doen?

Voor onze Impact startup hub in Den Haag zijn we op zoek naar een ambitieuze en talentvolle stagiair(e) die werkervaring op wil doen binnen een inspirerende omgeving van ondernemers en evenementen.

Als stagiair(e) word je onderdeel van ImpactCity team en ondersteun je de community manager van Apollo 14, dé Impact startup Hub van Den Haag. Tijdens je stage doe je ervaring op met eventmanagement, communicatie en facilitair management. De werkzaamheden zijn erg divers, wat dus ook betekent dat je snel moet kunnen schakelen. Naast de verantwoordelijkheid op het gebied van de verschillende events op Apollo 14 ondersteun je het team bij administratieve werkzaamheden zoals het bijwerken van Excel-lijsten, inkomende reserveringen afhandelen, het boeken van catering en het voorbereiden van evenementen. Een groot gedeelte van het werk doe je vanachter je bureau. Maar we verwachten ook dat je zalen klaar zet en opruimt, representatief bent en voor onze community-leden en tijdens events een fijn aanspreekpunt bent.