Accountmanager Impact Economy

In Den Haag wordt al meer dan 100 jaar gewerkt aan een betere wereld, aan global challenges. Doing good and doing business. Dit noemen wij de Impact Economy, een thema dat in het DNA van onze stad zit.

Als accountmanager Impact Economy ben jij er met het Impact-team bij de afdeling Economie verantwoordelijk voor dat Den Haag zich verder ontwikkelt tot de onbetwiste Impact stad van Europa. De afgelopen jaren is de infrastructuur ontwikkeld en nu is het zaak om het impact ecosysteem verder uit te bouwen en veel meer ondernemers, investeerders en stakeholders aan Den Haag te binden.

We merken dat de vraag naar samenwerking met en dienstverlening door Den Haag ImpactCity zowel lokaal, nationaal als internationaal sterk toeneemt. Hierin speelt de accountmanager Impact Economy een cruciale rol. Je werkt met het team aan de verdere ontwikkeling van het impact ecosysteem, waarbij we voor impact-ondernemers onder meer investeren in zichtbaarheid en toegang tot (inter)nationaal netwerk, markt, financiering en huisvesting.

Als accountmanager heb jij een specifieke verantwoordelijkheid op het gebied van accountmanagement en acquisitie. Je onderhoudt contact met geïnteresseerde ondernemers van elders en je begeleidt ze naar Den Haag.

Je zoekt de samenwerking met belangrijke organisaties in de Impact Economy en zet de goede voornemens om in concrete projecten, partnerships en samenwerkingsverbanden. Op deze manier werken we aan een optimaal ecosysteem voor ondernemers die geloven dat economisch succes en maatschappelijk rendement hand in hand gaan!