THE HAGUE HUMANITY HUB OPENT TWEEDE LOCATIE IN SAMENWERKING MET FRAME OFFICES

Persbericht | February 4, 2021

Download als document | English version here.

AANKONDIGING: THE HAGUE HUMANITY HUB OPENT TWEEDE LOCATIE IN SAMENWERKING MET FRAME OFFICES

The Hague Humanity Hub en Frame Offices kondigen de opening aan van een nieuwe locatie aan het Alexanderveld 5, met 1400m2 aan kantoorruimte en uitzicht op het Vredespaleis.

Deze unieke samenwerking tussen Frame Offices en de Humanity Hub biedt organisaties de voordelen van premium working experience, professioneel community management en programmering. Het vult ons met trots dat er al 14 internationale organisaties in de Frame Offices locatie Alexanderveld zijn ingetrokken.

The Hague Humanity Hub activeert hier een tweede hub, in navolging van de succesvolle start – in 2018 – van hun locatie aan de Fluwelen Burgwal midden in het centrum. The Hague Humanity Hub bewijst een waardevolle factor te zijn in het ecosysteem voor een meer vreedzame en rechtvaardige wereld. De Humanity Hub brengt al meer dan 300 leden van 100 verschillende organisaties bijeen, variërend van non-profit tot commercieel, start-ups en scale-ups, klein MKB tot grote internationale organisaties en kennisinstituten.

Frame Offices is verheugd met de opening van haar elfde Nederlandse locatie met een inspirerende werkomgeving voor een huurdersmix, die werkt aan progressieve, innovatieve, duurzame, menselijke oplossingen en ideeën op wereldniveau. Met deze nieuwe locatie reageren we op de directe vraag naar meer kantoorruimte, vergader- en ontmoetingsplekken. Daarbij werkt de Humanity Hub aan het versterken van deze community met een actief en integraal jaarlijks programma. Met deze samenwerking brengen Frame Offices en de Humanity Hub meer organisaties bij elkaar onder één dak en bieden zij ruimte aan nieuwkomers in Den Haag.

“Om Non-Gouvermentele en Internationale Organisaties toe te kunnen voegen aan de huidige huurdersdiversiteit van Frame Offices, maakt impact. Het bieden van premium working experience schept ruimte voor mensen, zodat zij zich ten volle te kunnen richten op vooruitstrevende, innovatieve en duurzame oplossingen en ideeën. Places that work matter!”  Laurens Vrind, Algemeen Directeur Frame Offices 

“Deze samenwerking ondersteunt het groeiende ecosysteem voor vrede en recht ten volle. Ons doel is organisaties te verbinden en samen te laten werken en dat is wat The Humanity Hub en Frame Offices hier mogelijk maken” Saskia Bruines, 2e Loco Burgemeester van Den Haag

Gesterkt door de huisvesting van inmiddels 14 organisaties, verheugen we ons erop nieuwkomers te verwelkomen in The Hague Humanity Hub community en Alexanderveld. Samen met de huurders van beide locaties en de leden van de Humanity Hub, faciliteren en stimuleren we de community voor een meer vreedzame en rechtvaardige wereld, middels de off- en online mogelijkheden elkaar te ontmoeten, het uitwisselen van kennis en het bevorderen van samenwerking.  

Tijdens de Covid-pandemie heeft The Hague Humanity Hub technische mogelijkheden ontwikkeld voor de ondersteuning van livestreams, hybride en online evenementen. Zij anticipeert daarmee op de blijvende aanwezigheid van de digitale ontmoetingsruimte in de nabije toekomst. In alle locaties volgt Frame Offices de aanwijzingen van de lokale overheid en de richtlijnen van de Wereld Gezondheidsorganisatie om een gezonde en veilige werkomgeving te houden, waarbij maatregelen zijn getroffen met betrekking tot optimale hygiëne en het houden van fysieke afstand.

Tijdens de jaarlijkse receptie voor vrede en recht van de Humanity Hub op 4 februari zal de tweede locoburgemeester van Den Haag, Saskia Bruines, de nieuwe locatie officieel openen. Het geheel zal online plaats hebben.

Er is nog beschikbaarheid aan full-serviced offices van 20m2 en groter op de locaties Alexanderveld en de Fluwelen Burgwal, evenals mogelijkheden voor co-working, dedicated desks en virtual offices. Wij kijken altijd uit nieuwkomers te verwelkomen. Onderdeel van huisvesting in deze locaties is het lidmaatschap van de Humanity Hub. Voor meer informatie staan wij u graag te woord.

Picture Humanity Hub Alexanderveld outside


Over The Hague Humanity Hub

The Humanity Hub is een stichting zonder winstoogmerk die het ecosysteem voor een vreedzamere en rechtvaardigere wereld ondersteunt en versterkt. We faciliteren samenwerking en innovatie door de benodigde ingrediënten te bieden voor toevallige ontmoetingen, nieuwe allianties, inspirerende samenwerkingen en de uitwisseling van kennis.  The Hub is zowel een actief beheerde community als twee prachtig ontworpen ruimtes in Den Haag waar professionals met elkaar in contact kunnen komen en kunnen samenwerken, werken en evenementen kunnen houden.

Ons huidige ledenbestand van meer dan 300 professionals uit meer dan 100 organisaties is actief in een breed scala van gebieden, zoals vredesopbouw, justitiële innovatie, onderwijs, humanitaire actie, klimaatactie, en ontwikkelingshulp. De organisaties variëren van non-profit tot for profit, van start-ups tot scale-ups, van kleine lokale tot grote internationale organisaties en de academische wereld.

Voor meer informatie over The Hague Humanity Hub kunt u contact opnemen met  alex.taillandier@humanityhub.net

Logo The Hague Humanity Hub

Over Frame Offices

Frame Offices is een snelgroeiende organisatie met focus op serviced offices en hospitality. Frame Offices creates Places that work met kantoren voor iedereen in elk formaat én met flexibele huuropties. Uit ervaring weten we dat een plek pas echt werkt als de werknemer er zich kan thuis voelen en boven zichzelf uit kan stijgen. Fijne hospitality en een energieke sfeer vormen hier de drijvende krachten om het beste uit jezelf te halen. Daar geloven wij in – als Frame Offices. We bieden het beste serviceniveau en ondersteunende diensten voor onze huurders en leveren full serviced kantoorunits, flexwerkplekken, Coworking places, inspirerende meeting rooms en hebben horecapartnerships met local heroes.

Voor meer informatie betreffende huurmogelijkheden in Frame Offices Alexanderveld kunt u contact opnemen met Commercieel Directeur Ewoud Mosterd: e.mosterd@frameoffices.com

Logo Frame Offices