Subsidies & Samenwerkings partners

Over Thaki

Thaki is een non-profitorganisatie (NGO) die als missie heeft vluchtelingen en kwetsbare kinderen in staat te stellen te leren en zich te ontwikkelen door middel van speciale software. We distribueren gedoneerde laptops naar educatieve centra die werken met vluchtelingen en kwetsbare kinderen, en geven ook laptops aan oudere studenten om hun leren te ondersteunen. Nu werken we vooral in Libanon, maar we zijn van plan dat verder uit te breiden. Meer informatie op www.thaki.org.

Wie zoeken we?

Thaki is op zoek naar een gemotiveerde stagiair om de organisatie te helpen bij het uitbreiden van haar Nederlandse en Europese partners voor laptopdonaties én om Nederlandse en Europese subsidiemogelijkheden te identificeren en om projectvoorstellen in te dienen.

De stagiair werkt nauw samen met de teamleden van Thaki die zich in Den Haag en het Midden-Oosten bevinden. Veel werkzaamheden zullen daarom op afstand plaatsvinden. Een thuiswerkplek is daarom belangrijk.

Jouw taken

  • Onderzoek naar bedrijven en organisaties die benaderd kunnen worden voor laptopdonaties om de missie van Thaki te ondersteunen.
  • Het maken van pitch-materiaal gericht op potentiële donoren.
  • Communicatie met de bedrijven (per e-mail, telefonisch en afspraken).
  • Onderzoek naar Nederlandse en Europese organisaties voor financiering.
  • Het schrijven van financieringsvoorstellen.
[embeddoc url=”https://www.humanityhub.net/wp-content/uploads/2019/12/Stage-Thaki-Subsidies-en-samenwerkingspartners-Dutch.pdf” download=”all”]